Hem
Om mig
Osteopati
Massage
Boka tid
Hitta hit
Länkar
susanne Susanne Lindelöf Bossius heter jag och utbildade mig till massageterapeut 1992-1993 på Axelssons Gymnastiska Institut i Stockolm.

Jag jobbade som massageterapeut och i omsorgen för fysiskt och psykiskt funktionshindrade. Kände då att jag ville kunna mer om vår kropp och hur den fungerar och kom i kontakt med osteopati.

1996 började jag min utbildning på Skandinaviska Osteopatskolan i Göteborg och gick samtidigt en basmedicinsk kurs 1996-1998. 2001 tog jag min examen och började jobba som osteopat.

2002-2004 gick jag en vidareutbildning i Klassisk Osteopati på Maidstone Collage of Classical Osteopathy i England, Meidstone. Samt ytterligare kurser arrangerade av Svenska Osteopatförbundet.

Jag blev intresserad av Osteopati därför kroppen ses som en helhet och där hela kroppen behandlas. Det ökar balansen och rörligheten som i sin tur främjar hälsa. Osteopati är varierande eftersom ingen människa är den andra lik och den utgår från varje individ. Detta gör att osteopati har gjort det möjligt för mig att hjälpa många människor med olika kroppsliga problem.
Kontakta mig om du har frågor eller för tidsbeställning. Tel: 0739-88 02 45 e-post: info@kroppshalsa.com
Besöksadresser: Klosterpraktiken, Myntgatan 13, 553 32 Jönköping.